TÜRKSAT'tan 4 kanal çıkarıldı

Samanyolu TV'nin de aralarında bulunduğu bazı kanallar TÜRKSAT platformlarından çıkarıldı.

TÜRKSAT'tan 4 kanal çıkarıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hürriyet'in Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarına dayandırdığı haberine göre TÜRKSAT platformlarından Samanyolu TV, Bugün TV, Yumurcak TV ve Kanaltürk çıkarıldı. Teledünya ve Kablo TV platformlarında hizmet veren TÜRKSAT kapsamından çıkarılan kanallar daha önce de bazı platformlardan çıkarılmıştı. 

İlk olarak Tivibu platformundan çıkarılan söz konusu kanallar daha sonra Digiturk'ten de çkarılmıştı.Son olarak da TÜRKSAT tarafından alınan bir karar ile söz konusu kanalların yayınları durduruldu. 

Hürriyet'e açıklama yapan Ulaştırma Bakanlığı kaynakları söz konusu kararı TÜRKSAT'ın aldığını belirtti. Bahsi geçen kurumun ticari bir kurum olduğunu belirten yetkililer kararın ticari gerekçelerle alınmış olabileceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.