İlköğretim önünde şüpheli paket alarmı

Eyüp İlçesi Sokullu Caddesinde bir ilköğretim okulu önünde asılı şüpheli pankartı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine ekipler şüpheli paketi etkisiz hale getirdi.

İlköğretim önünde şüpheli paket alarmı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Eyüp İlçesi  Sokullu Caddesinde bir ilköğretim okulu önünde asılı şüpheli pankartı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. 

Sokullu caddesinde bulunana bir ilköğretimin önünde asılı vaziyette duran pankartın  ucunda şüpheli bir paket olduğu belirlendi. İddia'ya göre bir minibüsün geçtiği sırada pankarta çarpıp onu yere düşürmesinden sonra şüpheli paket yere düştü. Olayı gören çevredeki vatanlaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi araç ve yaya trafiğine çift yönlü kapatarak çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba imha uzmanlarının olay yerine gelmesi beklendi. Bu arada ilköğretim okulunda bulunan öğrencilerin dışarı çıkmaması ve pencerelerden uzak durmaları konusunda anons yapıldı. Olayı duyan veliler hemen olay yerine geldi. Olay yerine gelen bomba imha umzanları, şüpheli pakete müdahale etti. Müdahale edilen paketten piknik tüpü çıktı. Polis pankartı ve piknik tüpünü incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.  
 

Polis olay ile ilgili soruşturmayı yürütüyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.