Gümüşhane Kürtün'de kaza: 1 ölü

Gümüşhane'ye bağlı Kürtün ilçesinde meydana gelen kazada, şarampole yuvarlanan aracın altında kalan 1 kişi hayatını kaybederken, araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.

Gümüşhane Kürtün'de kaza: 1 ölü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gümüşhane'ye bağlı Kürtün ilçesinde meydana gelen kazada, şarampole yuvarlanan aracın altında kalan 1 kişi hayatını kaybederken, araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Saat 17.00 civarında meydana gelen olayda, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Yukarı Uluköy mahallesine giden Mustafa Yılmaz idaresindeki 61 LG 038 plakalı kamyonet, Ortaköy mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı.

Kazada araçta bulunan sürücü Mustafa Yılmaz'ın eşi Muteber Yılmaz, aracın altında sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Yılmaz ile araçta bulunan Yusuf Yılmaz yaralı olarak kurtuldu.
 
Dinamobet Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px; line-height: 22px;">Kürtün İlçe Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.