Fuat Avni'den korkunç suikast iddiası!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınladığı mesajlarla sürekli gündeme oturan Fuat Avni bu sefer suikast yapılacağı iddiasında bulundu.

Fuat Avni'den korkunç suikast iddiası!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bu gece yayınladığı tweetlerde büyük patlamaların planlandığını iddia eden Fuat Avni, metrobüs ve boğazda vapur saldırısı yapılacağını iddia etti.

Fuat Avni, Siyasal İslam tabanı ile Cemaat tabanını kesin bir şekilde ayırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın kişilerden birine suikast düzenleneceğini daha sonrada 'intikam' kılıfı altında Cemaat'in önde gelenlerinden birinin öldürüleceğini iddialarına ekledi.

Yayınladığı tweetinde asıl amacın, AK Parti tabanı ile Cemaat tabanının tam anlamıyla düşman haline gelmesi olduğunu öne sürdü.

Ayrıca tüm bu iddiarının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresindeki kişilerin, Erdoğan üzerine planlar kurduğunu öne süren tweeti yayınladı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.