YGS’ye ayakkabılarına gizledikleri düzeneklerle girmek istediler

YGS'de arama sırasında 5 kişi kopya çekemeden polise yakalandı.

YGS’ye ayakkabılarına gizledikleri düzeneklerle girmek istediler
14 Mart 2017 Salı 16:10

Geçtiğimiz pazar günü ülke genelinde düzenlenen Yükseköğretime Geçiş Sınavına Şanlıurfa’dan katılan 5 kişi, kopya çekmek amacıyla çeşitli yerlerine uzmanlıkla gizledikleri dijital araçlarla yakalandı. 
Alınan bilgiye göre, YGS’ye dijital kopya araçlarıyla girmeye çalışan 5 kişi polislerin dikkati sayesinde yakalandı. Şüpheli hareketleriyle dikkat çeken şahısların üst aramasında ayakkabılarının tabanına gizlenmiş cep telefonu, normal kulaklık ve bluetooth kulaklı cihazı ile kopya kağıtları gizledikleri tespit edildi. Gözaltına alınan Beytullah B., Mehmet G., İbrahim Ş., Mesut T. ve Mehmet K.’nin emniyetteki soruşturmasının devam ettiği öğrenildi. Şahısların sınava girdikten sonra içeri soktukları cihazları çeşitli band ve yapıştırıcılar yardımıyla vücutlarına sabitleyerek dışarıdaki şahıslara soruları okuyarak cevapları kodlamayı hedeflediği öğrenildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.