Van Erciş'te bomba yüklü kamyonet yakalandı

Van Erciş ilçesinde bomba yüklü olduğu öğrenilen bir kamyonet jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonu sonrasında durduruldu. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken, Erciş - Patnos yolu trafiğe kapatıldı.

Van Erciş'te bomba yüklü  kamyonet yakalandı
20 Nisan 2016 Çarşamba 11:17

Van'ın Erciş'te güvenlik güçleri tarafından alınan bilgi dahilinde bomba yüklü olduğu öğrenilen bir kamyonet durduruldu. Güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerine çok sayıda zırhlı araç sevkedildi.

Bomba imha uzmanları olay yerine çağırılırken, Erciş - Patnos karayolu trafiğe kapatıldı. bomba yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş - Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

Van Valisi İbrahim Taşyapan'dan açıklama

Olay ile ilgili Van Valisi İbrahim Taşyapan'dan açıklama geldi. Taşyapan, Van Erciş ilçesinde bomba yüklü bir kamyonetin ele geçirildiğini belirterek, kamyonet sürücüsünün gözaltına alındığını ifade etti.

Taşyapan, Kamyonda içerisinde patlayıcı bulunan 25 sanayi tüpü, akaryakıt yüklü jelikan bidon ve iki kaya parçası bulundu. Adli tahkikat başlatıldı." açıklamasını yaptı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.