Tunceli'de 30 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi! Operasyon başlıyor!

Tunceli'de 30 ayrı bölge 2-16 Kasım tarihlerinde özel güvenlik bölgesi ilan edildi. Tunceli Valiliği açıklama yaptı. İşte detaylar...

Tunceli'de 30 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi! Operasyon başlıyor!
02 Kasım 2017 Perşembe 13:55

Tunceli'de  kırsalında güvenlik güçlerince, terör örgütlerine yönelik düzenlenecek operasyonlar nedeniyle 30 ayrı bölge, 2-16 Kasım tarihlerinde özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle Tunceli merkez, Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçe sınırları içerisindeki 30 ayrı bölgede, 2-16 Kasım tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edildi. Can ve mal güvenliği için özel güvenlik bölgelerine mülki amir izni olmadan girişlerin yasaklandığı belirtilen açıklamada, "İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir" denildi. Özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerler, şöyle: 

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan, aşağıda koordinat bilgileri yazılı Tunceli İli; Tunceli Merkez, Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye İlçe sınırları içerisindeki (30) ayrı bölgede 02 Kasım 2017- 16 Kasım 2017 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmiştir.

Halkımızın can ve mal güvenliği için; Özel Güvenlik Bölgelerine, Mülki Amir izni olmadan girişler yasaklanmıştır.

İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 

Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edilen Bölgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.