Öğrenci servisinin çarptığı emekli öğretmen hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında 73 yaşındaki emekli öğretmen hayatını kaybetti. Polisin kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.

Öğrenci servisinin çarptığı emekli öğretmen hayatını kaybetti
02 Aralık 2015 Çarşamba 21:10

Zonguldak'a bağlı Ereğli ilçesinde emekli öğretmene öğrenci servisi çarptı. Yaşanan kaza sonrasında hastaneye kaldırılan emekli öğretmen hayatını kaybetti.

Zonguldak Ereğli ilçesinde dün trafik kazası meydana geldi. Öğlen 13.00 civarinda Hakan A.'nın kullandığı 67 S 8045 plakalı öğrenci servisi geri manevra yaptığı sırada orada bulunan emekli öğretmene çarptı. 73 yaşındaki emekli öğretmen Burhan Sevinç öğrenci servisinin altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hemen emekli öğretmeni hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan emekli öğretmen Burhan Sevinç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

73 yaşındaki Burhan Sevinç'in son olarak  Alaplı Endüstri Meslek Lisesi’nde görev yaptığı ve bu okuldan emekli olduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında savcılık soruşturma başlattı ve vefat eden emekli öğretmenin cenazesini inceledikten sonra ailesine teslim edeceği belirtildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.