Meteorolojiden flaş açıklama- Yağışlar geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı bölgelerinde yağışın etkili olacağını açıkladı. Yağışlar Marmara'nın güneyi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Ege Bölgesi'nde görülecek.

Meteorolojiden flaş açıklama- Yağışlar geri dönüyor
17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:10

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, yurdun batı bölgelerinden başlayacak olan yağışlarla ilgili bilgi verildi. Yağışların bugün Marmara'nın güneyi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Ege Bölgesi'nde etkili olması bekleniyor. Bu bölgelerdeki yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.

Yarın ise yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında etkili olması öngörülüyor.

Yağışların Ege Bölgesi'nde yerel olarak kuvvetli, rüzgarın Marmara Bölgesi'nde kuzeydoğudan kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Kutlamaların yapılacağı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda da yağışlar, yurdun güney ve doğu bölgelerinde etkili olacak. Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney ve İç Ege, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması öngörülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.