Meteoroloji uyardı! Şiddetli kar yağışı geliyor

Meteorolojiden şiddetli kar yağışı uyarısı geldi. Başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yurdun birçok yerinde hafta ortasından itibaren şiddetli kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! Şiddetli kar yağışı geliyor
29 Aralık 2015 Salı 00:20

Meteorolojiden şiddetli kar yağışı uyarısı geldi. Ankara ve İstanbul'da hafta ortasından itibaren şiddetli kar yağışı bekleniyor. 

Meteoroloji'nin hava durumu tahminine göre Çarşamba gününden itibaren başta Ankara, İstanbul olmak üzere ülkenin birçok kesiminde kar yağışı bekleniyor. Bugünden itibaren Bolu, Kastamonu ve Karabükte kar yağışının hafif ve sulu bir şekilde olması bekleniyor. 

Başta istanbul ve Ankara olmak üzere tüm yurtta etkili olması beklenen kar yağışı yarın gelecek. Meteoroloji, çarşamba, perşembe ve cuma günleri şiddetli kar yağışı tahmininde bulunurken, Türkiye'nin büyük bir bölümü yeni yıla kar yağışı altında girecek. 

Ankara, İstanbul, Bolu, Bursa, Karabük, Düzce, Zonguldak, Bartın, Konya, Samsun, Eskişehir, Erzincan, Gümüşhane, Artvin, Kars, Erzurum, Ardahan, Bilecik, Çorum, Çankırı, Sakarya ve İzmit'te çarşamba gününden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nimet - 8 yıl önce
hadi hayırlısı
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Geç bile kaldı. Rahmet olur İnşAllah.