Kısıklı Meydanı "Milli İrade Meydanı" oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Kısıklı Meydanı'nın adının "Milli İrade Meydanı" olarak değiştirilmesine ilişkin teklifi kabul etti.

Kısıklı Meydanı "Milli İrade Meydanı" oldu
17 Şubat 2018 Cumartesi 13:58

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Kısıklı Meydanı'nın adını, "Milli İrade Meydanı" olarak değiştirdi.

Üsküdar Kısıklı Mahallesi'nde bulunan Kısıklı Meydanı'nın adının "Milli İrade Meydanı" olarak isimlendirilmesi teklifi üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi teklifi değerlendirmeye aldı.

Harita Komisyonu ile Kültür ve Sanat Komisyonu, talebi inceleyip meydanın adının "Milli İrade Meydanı" olarak isimlendirilmesine olumlu görüş bildirdi.

Teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edilerek, Kısıklı Meydanı'nın adı "Milli İrade Meydanı" olarak değiştirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.