İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhuriyet Bayramı öncesi 23 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek provalar ve 29 Ekim Cumartesi günü yapılacak kutlamalar nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak
22 Ekim 2016 Cumartesi 14:32

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıl dönümü münasebetiyle yarınki prova ve 29 Ekim'deki tören bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılırken, alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Bayramı  kutlamalarına ilişkin alınan emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında yarın (23 Ekim 2016 pazar günü) prova  ve 29 Ekim Cumartesi günü saat 07.30'dan tören bitimine kadar bazı yollar araç  trafiğine kapatılacak.
 
Buna göre; 
Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) gidiş ve geliş  istikametleri, D-100 Topkapı istikametinden Vatan Caddesi girişi, 
10. Yıl  Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, 
Oğuzhan Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi,  
Sofular Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, 
Halıcılar Caddesi'nden Vatan Caddesi  girişi, 
Akdeniz Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, 
Akşemsettin Caddesi'nden Vatan  Caddesi girişinde trafik akışı verilmeyecek.
 
Sürücülerin Millet ve Fevzi Paşa caddelerini kullanmaları istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Çile bülbülüm çile