Gümüşhane'de akaryakıt tankeri nehre düştü: 1 ölü

Gümüşhane-Trabzon karayolunda kontrolünü yitiren akaryakıt tırı şoförü nehre düşerek hayatını kaybetti.

Gümüşhane'de akaryakıt tankeri nehre düştü: 1 ölü
16 Şubat 2017 Perşembe 21:39

Gümüşhane-Trabzon karayolunda kar yağışı nedeniyle kayganlaşan bölünmüş yolda kontrolden çıkan tırın kupası dorsesinden ayrılarak Harşit Çayına uçtu. 7 aracın karıştığı kazada tır sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Cemil Bulut (54) yönetimindeki boş akaryakıt tırı, Gümüşhane istikametinden Torul'a doğru ilerlerken ilçeye bağlı Harmancık köyü sınırlarındaki Harmancık tüneli çıkışında kar yağışı ve aşırı soğuk hava nedeniyle kayganlaşan yolda saat 16.00 sıralarında kontrolden çıktı.

Kış lastiği kullanmadığı gözlenen tır, tünel çıkışındaki köprünün üzerinde fren yapınca kontrolden çıkarak ters istikamete döndü ve sürücünün de içinde bulunduğu tırın kupası dorsesinden ayrılarak yaklaşık 15 metre yükseklikten Harşit çayına düştü.
Kaza sonucu Trabzon'un Arsin ilçesi doğumlu olduğu öğrenilen sürücü Bulut'u aracından kazayı gören ve Harşit Çayı kenarına inen vatandaşlar çıkarırken, üşümemesi için de montlarla örttüler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.