Düzce ve Çanakkale'de mesai saatleri değişti

Sivas, Antalya ve Balıkesir'den sonra Düzce ve Çanakkale'de de mesai saatleri değişti.

Düzce ve Çanakkale'de mesai saatleri değişti
06 Ocak 2017 Cuma 20:06

Sivas, Antalya ve Balıkesir'den sonra Düzce ve Çanakkale'de de mesai saatleri değişti.

DÜZCE

Düzce Valiliği yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi

"İlimizde uygulanacak mesai saatleri, 657 sayılı devlet memurları kanununun 100. maddesi uyarınca yeniden düzenlenmiş olup, Düzce ili kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma saatleri 09 Ocak 2017 Pazartesi gününden itibaren Sabah: 08:30 - 12:30, Öğleden Sonra: 13:30 - 17:30 olarak uygulanacaktır.

Özel kanun, tüzük ve yönetmeliklere göre çalışma saatleri düzenlemek zorunda olan kamu, kurum ve kuruluşlarına ait hükümler saklıdır."

ÇANAKKALE

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı imzasıyla yayınlanan genelgede, Çanakkale'deki kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların mesai saatleri değiştirildi. Sabah mesai saati başlangıcı 08.30, öğle arası 12.30-13.30, mesai bitiş saati ise 17.30 olarak belirlendi. Yeni mesai saatleri 9 Ocak Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.
 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.