Denizli'de ihraç edilen 8 öğretmen tutuklandı

Denizli'de FETÖ'den ihraç edilen 12 öğretmenden 8'i mahkeme tarafından tutuklandı. Örgütün şifreli haberleşme programı bylock kullandıkları iddia edilen şüpheli eski öğretmenlerden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'de ihraç edilen 8 öğretmen tutuklandı
13 Mayıs 2017 Cumartesi 14:58

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma ve operasyonlar devam ediyor. Denizli'de, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında daha önce gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 12 eski öğretmenden 8’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. KHK ile meslekten ihraç edilen 12 öğretmenden, 8'i tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı; "FETÖ/PDY’ye yönelik devam eden soruşturma kapsamında, daha önce meslekten ihraç edilen öğretmenlere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 12 eski öğretmen gözaltına alındı. Örgütün şifreli haberleşme programı bylock kullandıkları iddia edilen şüpheli eski öğretmenler, emniyetteki sorgularından sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemede ifadeleri alınan 12 eski öğretmenlerden, 8’i tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 4 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı." açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.