Cübbeli Ahmet Hoca'dan akademisyenlere sert tepki!

Lalegül TV'de vaaz veren Cübbeli Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, devleti suçlayan skandal bildiriye imza veren 1128 akademisyene sert tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan akademisyenlere sert tepki!
25 Ocak 2016 Pazartesi 23:50

Lalegül TV'de vaaz veren Cübbeli Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, devleti suçlayan skandal bildiriye imza veren 1128 akademisyene sert tepki gösterdi. 1128 akademisyenin bildiriye imza atarak hendekleri savunduklarını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, bu durumun ifade özgürlüğü olmadığını ve vatan hainliği olduğunu ifade etti. Cübbeli Ahmet Hoca Lalegül TV'de PKK ile ilgili, " PKK buna dayanabilir mi. Yunan olmasa,Yahudi olmasa PKK kim. Her gün 150-200 ölüyor, bitmiyor. Çünkü arkalarında gavurun gücü var. Vatan haini bir tane akademisyen bırakma yarabbim " açıklamasında bulundu. 

Devleti suçlayan bildiriye imza veren 1128 akademisyene tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca, "İnsanların yolunu kapatanlara destek vermek ne demek. Orada birisi doğum yapamıyor, ölüyor. Hendekten geçemiyor. Buna sen hangi akılla imza atıyorsun. İmanı bıraktık, insanlık da mı yok, insaf da mı yok, vicdan da mı yok. Her hafta şehit veriyoruz. Karşımızda 7 düvel toplanmış, PKK buna dayanabilir mi. Yunan olmasa,Yahudi olmasa PKK kim. Her gün 150-200 ölüyor, bitmiyor. Çünkü arkalarında gavurun gücü var. Vatan haini bir tane akademisyen bırakma yarabbim." diyerek daha sonrasında dua etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Bir kısım söylemine katılmadan da buna katılıyorum. Ağzına yüreğine sağlık Ahmet Bey