Çanakkale'de 41 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale Ayvacık İlçesi’nden Yunanistan’ın Midilli Adası’na yasadışı yollardan gitmek isteyen çoğu Afrika ülkelerine mensup 41 kaçak, sahil güvenlik komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda yakalandı.

Çanakkale'de 41 kaçak göçmen yakalandı
21 Mayıs 2017 Pazar 15:07

Ayvacık’ın Deve Boynu sahilinden Yunanistan’ın Midilli Adası’na motorlu lastik bot ile gitmek isteyen kaçak göçmenlere, TCSG 81 Bot Komutanlığı ekipleri bugün operasyon düzenledi.

Kongo, Gabon, Kamerun, Gana, Gine ve Suriye uyruklu 41 kişi, Küçükkuyu Beldesi açıklarına getirildi. Kontrol Botu 4305 ve TCSG 6 Botu ile rıhtımdaki sahil güvenlik karakoluna taşınan kaçak göçmenlere burada yiyecek, gıda ve temizlik kolileri dağıtıldı. Kaçaklar, kimlik tespitinin ardından Ayvacık’taki yabancıları geri gönderme merkezine sevk edildi.
 


Etiketler; #Çanakkale
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.