Beratcan neden öldürüldü, Yasak aşk kurbanı mı?

Geçtiğimiz haftalarda kaybolan ve cansız bedeni Tuzla'da ormanlık alanda bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın katil zanlısı Ersin K. her yerde aranıyor. Beratcan'ın neden öldürüldüğü ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Katil zanlısı Ersin K'nın anne Türkan Karakütük ile yasak aşk yaşadığı ve daha sonrasında ayrıldığı için cinayeti işlediği iddia ediliyor.

Beratcan neden öldürüldü, Yasak aşk kurbanı mı?
25 Mart 2016 Cuma 09:30

Geçtiğimiz günlerde okul çıkışında kaybolan ve 10 gün sonra Tuzla'da cansız bedeni bulunan Beratcan Kütük'ün öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Okul çıkışında bindiği servisin şoförü tarafından kaçırılan Beratcan'ı bulmak için emniyet birimleri seferber olmuştu. Son olarak bindiği servisin şoförünün telefon sinyallerini inceleyen polis, Tuzla civarında aramalarını yoğunlaştırmıştı. Yapılan çalışmalar sonrasında küçük çocuğun cesedi ormanlık alandaki bir su kanalında bulundu. 

10 yaşındaki küçük Beratcan'ın katil zanlısı serviş şoförü olayın ortaya çıkması sonrasında kayıplara karıştı. Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük önceden "Oğlumu, eski işyerinde birlikte çalıştığım Ersin K. kaçırmış olabilir" şikayetinde bulunmuş daha sonra şikayetini geri çekmişti.  Bunun üzerine servis şoförü Ersin K. olayın bir numaralı şüphelisi haline gelmişti. Polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında Beratcan'ın cansız bedeni Tuzla ormanlık alanda bulundu. Polisin heryerde aradığı Ersin K. ise kayıplara karışmıştı.

Yasak Aşk cinayeti mi?


Beratcan'ın otopsi raporlarına göre boğularak öldürüldüğü belirlendi. Polis Ersin K.'nın cinayeti neden işlediğini araştırıyor. İddiaya göre Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük ile servis soförü Ersin K arasındaki yasak ilişkinin bitmesinden dolayı Beratcan'ın öldürüldüğü yönünde. Ayrılığı kabullenemeyen servis şoförünün intikam almak için Beratcan'ı öldürdüğü iddia ediliyor.

Beratcan'ın son olarak bindiği servisin hostesi "En son saat 14.05’te son öğrenci indi. Ben de indim. Daha sonra Beratcan’ın kaybolduğunu öğrendim" şeklinde konuştuğu belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allahım sana sığınırım.