Artvin'de 3 ton altın için kazı çalışması başlatıldı

Artvin’e bağlı Yusufeli İlçesi Cala Mevkii Bağözü mahallesinde 6 kişi ortaklaşa define aramak için yetkilli makamlardan izin alarak kazı yapmaya başladı

Artvin'de 3 ton altın için kazı çalışması başlatıldı
15 Mart 2017 Çarşamba 15:30

30 gün boyunca arama izni aldıkları öğrenilen Barış D., İbrahim D., Ahmet Ö., İbrahim D. ve 2 yabancı uyruklu kişinin define araması yaptığı alanda 3 ton altın olduğu söylentileri var. Önce 12 metre derinlikte kazı yapılacağı ve ardından ellerinde bulunan haritaya göre yer altı tünelene ulaşılacağını iddia ediyorlar.


Dün başlayan kazılarda 7 metre kadar derinliğe inildi. Bugün erken saatlerde başlayan çalışmalar ile gün sonuna kadar 12 metre derinliğe ulaşılması hedefleniyor. Bölge halkı ise kazı yapılan yeri panayır alanına çevirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.