Ankara'da 4 gün boyunca bu yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da, zemin düzenleme ve asfalt çalışması nedeniyle 4 gün boyunca bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara'da 4 gün boyunca bu yollar trafiğe kapatılacak
02 Mart 2018 Cuma 14:19

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zemin düzenleme ve asfalt çalışması nedeniyle 1 Mart 2018 Perşembe gününden 4 Mart 2018 Pazar gününe kadar Başkentteki bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Altındağ İlçesi, Ulus istikametinden Ankara Kalesine ulaşımı sağlayan  Hisarpark Caddesi  ve  İpek Sokak güzergahı  01.03.2018 – 04.03.2018 tarihleri arasında zemin düzenleme ve asfalt çalışmasının yapılacağı duyuruldu. Bu nedenle söz konusu yolların, belirtilen tarihlerde trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Açıklamada, kapatılacak yollara alternatif olarak Anafartalar Caddesi güzergahından Işıklar Caddesi ve Konya Sokak üzerinden Ankara Kalesine ulaşımın sağlanacağı kaydedildi.

Ayrıca, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahların kullanılması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.