AK Parti İl Başkanı Uçar: ''Öğretmenlerin görev iadesi için girişimlere başladık.''

Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan öğretmenlerin çoğunun suçsuz olduğunu belirterek gerekli girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Uçar: ''Öğretmenlerin görev iadesi için girişimlere başladık.''
07 Ekim 2016 Cuma 19:39

Ak Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, Eğitim-Sen'li öğretmenler başta olmak üzere FETÖ nedeniyle açığa alınan öğretmenlerin çoğunun mağdur olduğunu belirtti. 

Ak Parti'li Uçar 'Eğitimcilerin büyük kısmı suçsuz kanaatindeyiz'

Açığa alınan öğretmenler arasında suça iştirak etmemiş ve örgütle bağlantısı bulunmayan bazı sendika üyelerinin bulunması, Ak Parti Batman İl Teşkilatını harekete geçirdi. Suça bulaşmamış eğitimcilerin mağduriyetlerinin tartışıldığı bugünlerde il yönetimi sessiz kalmayarak kapsamlı bir çalışma başlatacağını duyurdu.

Teşkilat, Batman'daki mağduriyetlerin giderilmesi için Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlığınezdinde ciddi girişimlerde bulunduğunu ve bu girişimlerin olumlu sinyaller verdiğini bildirdi.

"CİDDİ GİRİŞİMLERDE BULUNDUK"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hükümetin terörle mücadelede kararlı olduğunu, halkın huzur ve geleceği için her türlü tedbirin alınacağını; ancak suçsuz kimselerin zarar görmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Uçar, Batmanda 945 öğretmen hakkında işlem başlatıldığını bu eğitimcilerin büyük bir kısmının suça bulaşmamış olduğu kanaatinde olduklarını açıkladı.

Bununla beraber teşkilat olarak haftalardır Milli Eğitim Bakanlığımız ve İçişleri Bakanlığımız nezdinde suça buluşmamış eğitimcilerimiz ile ilgili ciddi girişimlerde bulunduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.