24 Şubat Cuma günü İstanbul'da elektrik kesintisi

BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelerine 24 Şubat Cuma günü, elektrik verilmeyecek.

24 Şubat Cuma günü İstanbul'da elektrik kesintisi
22 Şubat 2017 Çarşamba 01:14

Avrupa yakasındaki 5 ilçenin bazı bölgelerine 24 Şubat Cuma günü, elektrik verilmeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bağcılar, Küçükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü ve Güngören ilçelerinin bazı mahallelerinde, 24 Şubat Cuma günü 08.00 ile 19.00 arası farklı saatlerinde  elektrik kesintisi uygulanacak.

- BAĞLAR Mh., ÇAVDAR Sk., ÇİLEK Sk., NİL Sk., NUR Sk., OZAN Sk., SEVİLAY Sk., SEVİM Sk., ŞAFAK Sk., ÜNVERDİ Sk., YILDIZ Sk., YILMAZ Sk., ZEYNEP Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

- MAHMUTBEY Mh., 50. YIL Sk., BİLİCİ Sk., DEMET Sk., DERYA Sk., FIRIN ÇIKMAZI Sk., GAZİ AHMET COŞAR Sk., GÖKHAN Sk., HALİL BEY Sk., KUMRU Sk., MEHTAP Sk., MİLLET Cd., MOSTAR KÖPRÜSÜ Cd., PINAR Sk., POLAT Sk., SERÇE Sk., ŞEHİT BARIŞ BUĞAN Sk., ŞEHİT MAHMUT Cd., TANER Sk., ZAMBAK Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

- FATİH Mh., ALİ İHSAN KALMAZ Sk., CENGİZ TOPEL Cd., ERGENE Sk., GEDİZ Sk., KIZILIRMAK Sk., KUBİLAY Cd., ÖRME SANAYİ ÇIKMAZI Sk., 1.SAKARYA Sk., TURAN EMEKSİZ Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektriğin verilemeyeceği kaydedildi.

- PINAR Mh., 1242. Sk., 1243. Sk., 1216. Sk., 1217. Sk., BAĞLARÇEŞME Mh., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisine gidileceği ifade edildi.

- ADNAN KAHVECİ Mh., MİMAR SİNAN Cd., GÜLAY Sk., ÖZGÜRLÜK Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

- MERKEZ Mh., SOKULLU MEHMET PAŞA Cd., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektriğin verilemeyeceği kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.