24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ücretsiz tiyatro

İstanbul Devlet Tiyatrolarından yapılan açıklamada 24 Kasım'da öğretmenlerin oyunlara ücretiz katılabilecekleri belirtildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ücretsiz tiyatro
16 Kasım 2016 Çarşamba 22:32

İstanbul Devlet Tiyatroları (İDT) 'den yapılan açıklamada, 24 Kasım'da öğretmen kartını gösterenlerin, Kozyatağı Kültür Merkezi Sahnesi'nde "Huzur", Küçük Sahne'de "Erkek Parkı", Şişli Cevahir Sahnesi'nde ise "Sessizliğin İçinden" oyunlarını ücretsiz izleyebileceği belirtildi.

Açıklamada, "Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel bakımdan kalkınması ancak değerli öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilebilir. Aileden sonra çocuklarımızın yetişmesini bitmek bilmeyen sevgileriyle ve sonsuz çabalarıyla şekillendiren öğretmenlerimizi İDT olarak unutmuyoruz ve geçmişimizi bize öğreten, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan değerli öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz" denildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.