1 Mayıs'ta noter, PTT ve hastaneler açık mı?

Yarın 1 Mayıs'ın tatil olması nedeniyle hastane, PTT, noter gibi önemli yerlerin kapalı mı yoksa açık mı olacağı merak konusu oldu. Acil işlerini yapmak isteyenler bu soruyu araştırmaya başladı. 1 Mayıs'ta noter, PTT ve hastaneler açık mı ?

1 Mayıs'ta noter, PTT ve hastaneler açık mı?
30 Nisan 2017 Pazar 19:58

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde resmi tatil oldu. Taksim Meydanı'nda kutlamaların yasak olduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı. Taksim Meydanı'nda olmasa da çok sayıda yerde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlanacak.

Acil işleri olan vatandaşlar ise resmi tatil olan 1 Mayıs'ta devlet kurumları, noter, hastane, PTT ve kargo şirketlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Devlet memurlara tatil olması nedeniyle devlet kurumları 1 Mayıs'ta açık olmayacak. Noter'de İşçi Bayramı'nda kapalı olacak.

Kargo şirketleri içinde genel bir açıklama yapılmadığından dolayı  resmi açıklamayı kendi sitelerinden yapması bekleniyor.

En önemliside hastanelerin 1 Mayıs'ta açık mı yoksa kapalı mı olacağı. Devlet hastanelerinde “acil servis” haricinde poliklinikler kapalı olacak. Polikinliklerin kapalı olması nedeniyle muayeneler “acil servis”te yapılacak. Özel hastaneler içinse herhangi bir açıklama bulunmuyor.

PTT’de ise resmi tatilden ötürü kapalı olacaktır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.