TEOG 2. Dönem Mazeret Soru ve Cevapları 20-21 Mayıs 2017

TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı soru ve cevapları merak ediliyor. 2. Dönem sınavına giremeyen öğrencilerin girdiği Teog mazeret sınavı ilk oturumu sona erdi. Türkçe, Matematik, Dün Kültürü ve Ahlak Bilgisi soru ve cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEOG 2. Dönem Mazeret Soru ve Cevapları 20-21 Mayıs 2017
22 Mayıs 2017 Pazartesi 17:40

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Mazeret Sınavları ilk oturumu bugün gerçekleşti. TEOG 2. Dönem Sınavına giremeyen binlerce öğrenci, Türkçe, Matematik ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi sorularına yanıt verdi. Saat 09.00'da başlayan sınavda öğrenciler sınav sorularının cevaplarını merak ediyor. TEOG mazeret sınavı soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Geçerli mazereti olmadan ortak sınav/sınavlara katılmayan öğrencilerin, o derse ait sınavpuanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecek, e-Okul Sistemi’nde ortak sınav sonuç hanesinde (G)olarak gösterilecek ve ortalamaya dâhil edilecektir. Veli, öğrencisinin ortak sınava katılamama sebebini, sınavın tamamlandığı tarihten itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde okul yönetimineyazılı olarak bildirecektir.

Mazeret Sınavları 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Sınava giren öğrenciler TEOG Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Mazeret Soru ve Cevaplarına ulaşabilir.
 

TEOG Türkçe soru ve cevapları için TIKLAYINIZ


TEOG Matematik soru ve cevapları için TIKLAYINIZ


TEOG Din Kültürü soru ve cevaplarını görebilmek için TIKLAYINIZ

TEOG Fen Bilimleri soru ve cevapları için TIKLAYINIZ 

 

TEOG T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ soru ve cevapları için TIKLAYINIZ

TEOG İNGİLİZCE DERSİ soru ve cevapları için TIKLAYINIZ 

TEOG ALMANCA DERSİ soru ve cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.