TEOG 2. Dönem mazeret sınavı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Cevapları - 20 Mayıs 2017

TEOG Mazeret Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi soru ve cevapları açıklandı mı? Mazeret sınavlarının ilk oturumu bugün gerçekleşti. Öğrenciler 20 Mayıs TEOG Din Kültürü Soruları ve Cevaplarını merak ediyor. 2017 TEOG Mazeret Sınavları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEOG 2. Dönem mazeret sınavı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Cevapları - 20 Mayıs 2017
20 Mayıs 2017 Cumartesi 12:10

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Mazeret Sıanvları bugün gerçekleşen ilk oturum ile tamamlandı. TEOG 2. Dönem sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeret sınavlarında ter döktü. Peki Mazeret Sınavı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi soruları ve cevapları merak ediliyor. Sınava giren öğrencilere göre Din Kültürü Soruları nasıldı?Detaylar haberimizde. 

Öğrenciler 20 Mayıs 2017 TEOG Mazeret Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavında 20 soruya yanıt veren adaylar cevapları merak ediyor. 

TEOG Din soruları açıklandı mı?

Sınava giren adaylar mazeret sınavı Din Kültürü sorularının TEOG 2. Dönem sorularından daha zor olduğunu ifade ederken, soru ve cevapları merak etmeye başladı. TEOG Din Kültürü Soru ve Cevapları açıklandığından haberimizden öğrenebilirsiniz. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına giren adaylar,  sorular ile ilgili görüşlerinizi, "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

En güncel TEOG haberleri ile ilgili bilgi almak isterseniz Kamu Saati Sosyal hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.