Lebron James'den 500 milyon dolarlık anlaşma

Amerikalı NBA yıldızı Lebron James, dünya markası Nike ile hayat boyu sürecek sözleşmeye imza attı. Dünyaca ünlü yıldız,yaptığı sözleşme ile 500 milyon dolar gelir elde edecek.

Lebron James'den 500 milyon dolarlık anlaşma
08 Aralık 2015 Salı 21:45

Amerikalı NBA yıldızı Lebron James, dünya markası Nike ile hayat boyu sürecek sözleşmeye imza attı. Dünyaca ünlü yıldız, yaptığı sözleşme ile 500 milyon dolar gelir elde edecek.

İngiltere'de bir gazete tarafından yapılan haberde, Amerikalı NBA yıldızı James'in dünya markası Nike ile hayat boyu sürecek sözleşme imzaladığı, bu anlaşma ile yıldız oyuncunun 500 milyon dolar kazanacağını yazdı.

Dünyaca ünlü oyuncuların, spor anlaşmaları dudak uçuklatıyor. En büyük spor anlaşmasının, Michael Jordan ile Nike arasında olduğu iddia ediliyor. Ancak yapılan anlaşma sonrası Jordan'ın ne kadar kazandığı bilinmiyor. Lebron James yaptığı bu anlaşma ile, spor dünyasında anlaşma ile en çok kazanan oyuncu oldu.
 
En yüksek spor anlaşmalarına imza atan yıldız oyuncular 

Michael Jordan: Nike ile rakam bilinmiyor

Lebron James: Nike ile hayat boyu kontrat, tahmini 500 milyon dolar

Kevin Durant: Nike ile 10 yıl üstüne 300 milyon dolar

David Beckham: Adidas ile hayatboyu kontrat, 160 milyon dolar

Lionel Messi: Adidas ile 7 yıl üstüne 140 milyon dolar

Roger Federer: Nike ile 5 yıl üstüne 105 milyon dolar

Cristiano Ronaldo: Nike ile 5 yıl üstüne 105 milyon dolar

Neymar: Nike ile 11 yıl üstüne 105 milyon dolar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.