Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelendi - Dev derbi ne zaman oynanacak? TFF'den Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Fenerbahçe Galatasaray karşılaşmasınde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ligde kötü zamanlar geçiren Galatasaray, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı ilk 11'leri belli oldu mu? GS FB maç izle - Derbiye saatler kala Türk Telekom Arena'da son durum ne? Galatasaray'dan müthiş derbi primi - Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması seyircisiz mi oynanacak? Dursun Özbek, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüştü. Derbi ertelendi mi? Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak? İstanbul Valiliği derbi maçı ile ilgili açıklama yaptı. Galatasaray'dan resmi açıklama. Detaylar haberimizde..

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelendi - Dev derbi  ne zaman oynanacak? TFF'den Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklama
20 Mart 2016 Pazar 18:29

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası müthiş bir derbiye sahne oluyor. Son zamanlarda zor bir dönem geçiren Galatasaray ile Şampiyonluk yarışınında Beşiktaş ile mücadele eden Fenerbahçe bu akşam Türk Telekom Arena Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak. Müthiş derbide iki takımın kadrosu nasıl? Galatasaray Fenerbahçe maçı ertelendi mi? İstanbul Valiliği derbi ile ilgili resmi bir açıklama yaptı. Galatasray resmi internet sitesinden derbi maçı ile ilgili açıklama yaparken aynı dakikalarda TFF'de açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde.

GALATASARAY - FENERBAHÇE maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 26.Haftasının müthiş derbisi Galatasaray - Fenerbahçe maçı 20 Mart Pazar günü, TSİ ile 20:00'da oynanacak. Bu müthiş karşılaşma, Lig TV kanalından canlı izlenebilecek. 

Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Hakem Mete Kalkavan yönetecekken, Kalkavan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Esat Sancaktar yapacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında ligdeki 117. karşılaşma


Galatasaray ile Fenerbahçe 58 sezonluk lig tarihinde 117 kere karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin bu karşılaşmalarda rakibi Galatasaray karşısında üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe ezeli rakibi karşısında 48 kere galip gelirken, Galatasaray Fenerbahçe karşısında 33 kere galip geldi. İki takım arasındaki karşılaşmalarda 36 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe karşılaşmalarda Galatasaray'a 151 gol atarken, Galatasaray Fenerbahçe kalesine 116 gol gönderdi.

Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmada lige havlu atan Galatasaray rakibi Fenerbahçe'yi yenip moral bulmak istiyor. Bu sezon 5. teknik adamı ile Fenerbahçe karşısına çıkan Galatasaray'da cezalı Olcan Adın, sakatlıkları bulunan Sabri, Sinan ve Hamit forma giyemeyecek.

Uefa Avrupa Ligi'nde Braga ile hafta içerisinde karşılaşan Fenerbahçe'de moraller düşük olsa da hedef galibiyet. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ile yarışan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 26. haftayı kayıpsız kapatmasından sonra tek hedefini galibiyet olarak belirledi. Şampiyonluk yarışında dönüm noktası olabilecek bir maç olan Galatasaray karşılaşmasında sakat Markovic dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Sneijder için çok önemli bir maç


Galatasaray Fenerbahçe maçı Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için önemli bir karşılaşma olacak. Hollandalı Yıldız eğer fenerbahçe ağlarına gol atarsa Galatasaray'ın efsane oyuncusu George Hagi'nin rekorunu egale edip, Fenerbahçe'ye en fazla gol atan yabancı oyuncu ünvanını alacak.

Galatasaray Yönetimi'nden oyunculara dev prim

Şampiyonluk yarışından kopan Galatasaray’da bu sezon tek hedef Fenerbahçe’yi yenerek taraftarını gönlünün almak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Fenerbahçe maçının galibiyet primini yüksek tuttu. Özbek, bu akşamki derbi öncesinde futbolcuların motivasyonunu artırmak amacıyla sabah saatlerinde sürpriz bir hamlede bulundu.

Galatasaray Yönetimi oyuncuların moralini yüksek tutması için 40 bin lira olan galibiyet primini 100 bine yükseltti. Eğer Galatasaray fenerbahçe'yi yenerse galibiyet primleri hafta içerisinde futbolculara ödenecek.

Dev derbi öncesi Sedat Doğan'dan dev çağrı

Sarı kırmızılı takımın eski yöneticisi Sedat Doğan, bugün oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesinde tarihi bir çağrıda bulundu.

Sedat Doğan, "Fenerbahçe Kulübü ve taraftarıyla büyük bir düşmanlık var aramızda, bu sosyal barışı da etkiliyor. Bu sorunu çözmeliyiz. Yarın derbide İstiklal Marşı okunurken iki takım futbolcuları formalarının üstüne diğer ekibin eşofmanını giysin." dedi.

GALATASARAY FENERBAHÇE Muhtemel Maç Kadrosu

GALATASARAY: Fernando Muslera, Martin Linnes, Jason Denayer, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Ryan Donk, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Volkan Şen, Diego, Nani, Robin Van Persie

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldızlı gönderme

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray - Fenerbahçe derbisi oynanacak maç öncesi Sarı-Kırmızılı kulüpten ezeli rakibi Fenerbahçe'yi kızdıracak bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabı twitter üzerinden kulüp yıldızlarına atıfta bulunan Galatasaray resmi twitter hesabı, "Güncel Logo Kullanımları Aşağıdaki Gibidir" notuyla resim paylaştı.



Derbi seyircisiz mi oynanacak?


Galatasaray Fenerbahçe Derbisi güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanacak.


Derbi ertelendi mi?


Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray  ve Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma güvenlik gerekçesiyle ertelendi.

İl Güvenlik Kurulu'nun güvenlik gerekçesiyle karşılaşmanın seyircisiz oynanması yönünde kararı sonrasında Galatasaray cephesi bu karara tepki gösterdi.

Dursun Özbek, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı arayayarak, "Güvenlik problemi varsa, biz maça çıkmıyoruz" dedi. Bunun üzerine saat 20.00'da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

Valilikten Açıklama

İstanbul Valiliği, Türk Telekom Arena'da bugün saat 20.00'de başlayacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanacağını açıkladı.Yapılan açıklamada, "İlimizde son günlerde meydana gelen olaylar sonucu kamuoyunda oluşan güvenlik hassasiyeti sebebiyle, 20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00'de oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakasının seyircisiz oynanmasına karar verilmiştir. Kamuoyuna ve sporseverlere saygıyla duyurulur" denildi.

Erteleme kararının etkili olmasında canlı bomba ihbarının olduğu iddia ediliyor. Tarafatarlar ve kamuoyu, ilerleyen zamanlarda konu ile ilgili net bir açıklama bekliyor.

Galatasaray Kulübü'nden resmi açıklama


Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden maçın ertelenmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde;

"Valilik, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu arasında varılan mutabakat sonucunda, güvenlikle ilgili alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak 20 Mart 2016 Pazar günü saat 20:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Maçın oynanacağı tarih daha sonra açıklanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü"


Türkiye Futbol Federasyonu'ndan derbi maçı ile ilgili açıklama


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin ertelendiğini resmi twitter hesabından duyurdu. Derbi karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelendiğini belirten TFF, karşılaşmanın ne zaman oynanacağını önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.