Fenerbahçe'den zemin isyanı

Hafta sonunda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de maçın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadyumu zemininin son durumu kriz çıkarttı. Maçın İzmir'de oynanmasını isteyen Fenerbahçe yönetimi TFF'den olumsuz yanıt aldı.

Fenerbahçe'den zemin isyanı
03 Mart 2016 Perşembe 13:53

Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk yarışında bulunan Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig maçında Akhisar Belediyespor'a konuk oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde stadın durumu Fenerbahçe'yi çileden çıkardı. Fenerbahçe yönetimi stad zemininden şikayet edip maçın İzmir'de oynanması için TFF'ye başvuruda bulundu.

Fenerbahçe'nin başvurusu ile ilgili açıklamada bulunan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, hafta sonunda oynanacak karşılaşmayı kesinlikle başka bir statda oynanamak istemediklerini ifade ederken, TFF yetkililerinin yaptığı incelemelerde zeminin futbol oynamaya müsait olduğunu söylediklerini belirtti. Fenerbahçe maçını kendi evinde oynayıp seyirci avantajını kullanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyum Müdürü Rıza Çakır, TFF Ege Temsilcisi Çim Ziraat Mühendisi Şevki Adalı'nın zemini inceleyerek futbola müsait olduğunu söylediğini ve bunu raporuna işlediğini açıkladı.



Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini her zaman gündem olmaya yetiyor. Futbolcu sağlığına tehtit oluşturan saha zemini hakkında yer yer patates tarlası benzetmeleri yapılıyor. Göze hoş görüntü sergilemeyen zeminde oynanan futbol da bir o kadar zevksiz oluyor. TFF'nin böyle bir statta maç oynanmasına izin vermesi akıllara zarar gibi görünüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.