Eski başkandan duygulandıran öğretmenler günü mesajı

Atletizim Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Yurdadön öğretmenleri unutmadı.

Eski başkandan duygulandıran öğretmenler günü mesajı
24 Kasım 2015 Salı 17:50

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan ve çocukların sporla buluşmasını amaçlayan IAAF Çocuk Atletizmi Antrenörlük Kursu kapsamında Atletizm Federasyonu Eski Başkanı Mehmet yurdadön de bir konuşma yaptı. 

Konuşmasında öğretmenleri unutmayan Yurdadön duygusal mesajlar verdi. Eski başkanın konuşmasında duygulandıran Öğretmenler Günü mesajı dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Yurdadön konuşmasında geçmiş başarılarının tamamında öğretmenlerin payını unutmadı. Şampiyonlukları başta olmak üzere görev yaptığı her alandaki başarılarını öğretmenlerle ilişikilendiren Mehmet Yurdadön öğretmenler günü dolayısıyla da bu kutsal görevi ifa edenlere teşekkür etti. Yurdadön konuşmasında "cennet anaların ayakları altında olduğu kadar öğretmenlerin de ayakları altındadır." dedi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.