Aziz Yıldırım'dan Ersun Yanal açıklaması

Son günlerde Fenerbahçe'nin başına Ersun Yanal'ın geçmesi haberleriyle ilgili Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi. Çıkan haberlere çok sert tepki gösteren Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi ve Lig TV ile Ersun Yanal diye bağıran taraftara sert tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'dan Ersun Yanal açıklaması
18 Nisan 2016 Pazartesi 14:10

Fenerbahçe Ersun Yanal haberleriyle çalkalanıyor. Şampiyonluk yolundan Beşiktaş ile yarış içerisinde bulunan Fenerbahçe'de son zamanlarda alınan kötü sonuçlar Fenerbahçe taraftarını memnun etmiyor. Vitor Pereira'nin başarısız olması sonrasında Sarı-Lacivertli taraftarlar özellikle basket maçından sonra Ersun Yanal tezaruhatı yapması Aziz Yıldırım'ı çıldırttı. 

Basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü. Ersun Yanal haberlerine çok sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı kendisinin gönderdiğini söyledi.

Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında Ersun Yanal ile ilgili çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, taraftarın Ersun Yanal diye bağırmasına sinirlenerek, "Ersun Yanal diye bağırıyorlar. Getirdim belgeleri. Bakalım nasıl o zaman şampiyon olmuşuz. Lig TV sanki reklam yeri. Lig TV kulüplerle ortaktır. Ama Lig TV'de antrenör yayın yapıyor, bir kulübe pazarlanıyor. Lig TV böyle olmamalı. Tümer Metin bizde oyuncuydu. Hasan Ali kırmızı kart görüyor Gaziantep'te... Neden görmüş bilmiyor. Önce eğitim alacaksınız. Bunun kurallarını bileceksiniz, ona göre yorum yapacaksınız. Bence, sence yok. Kurallar var. Bunlar uygulanmazsa insanlar birbirlerini yerler." açıklamasını yaptı. 

"Elebaşlarını tribünden gönderin"

Özellikle Ersun Yanal diye bağıran taraftarlara çok sert tepki gösteren Aziz Yıldırım, "Dün bağırıyorlar Ersun Yanal diye. Organize edildiler. GFB grubu, ÜNİFEB biz bağırmadık diyor. Kim bağırdı peki? İçeriye el uzatanlar var. Siyaset adına el uzatanlar var. Biletle, otobüsle organize edenler var. Onları aleyhimize organize ediyorlar. Dün akşam oturdum, bütün kameraları izledim. Ben bu sene hiç müdahale etmedim. Tek istediğim takıma sahip çıkın dedim. Ben alışkınım. Çünkü rant çeteleri var. Siyasi ve maddi... İkisi de var. Bunlarla ilgili yine çalışmaya başladım. Emniyet'e hepsiyle ilgili suç duyurusunda bulundum. Alkollü olarak tribüne gelinmesini engelleyeceğim. Dışarıda cinayet oluyor. Yarın bunlar büyüyecek. Uyarıyorum buradan. Bu gruplar içerisinde rant mücadelesi var. Lütfen tedbir alın. Elebaşlarını tribünlerden gönderin." dedi.

"Aziz Yıldırım olduğu sürece Ersun Yanal gelemez"

Ersun Yanal'ı kendisinin gönderdiğini ifade eden Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe kulübünde olduğu sürece Ersun Yanal'ın takımın başına geçemeyeceğini dile getirdi. Lig TV'ye de serzenişte bulunan Aziz Yıldırım,  "Ersun Yanal'ı kim gündeme taşıdı? Lig TV'de Şansal Bey söyleyerek. En son dedi ki: 'Kulüpten kendim ayrıldım.' Ben olduğum müddetçe bu kulübe gelemez. Beni böyle kızdırırlarsa 10 sene de gitmem. Aday olurum, olursam da seçilirim."  benimle uğraşmasınlar diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.