TUS Sonbahar Dönemi ek yerleştirme tercihleri başladı

ÖSYM, 2016 TUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme tercihlerinin başladığını duyurdu.

TUS Sonbahar Dönemi ek yerleştirme tercihleri başladı
07 Şubat 2017 Salı 21:14

ÖSYM, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2016-TUS) ek tercih işlemlerinin başladığını duyurdu. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre 7 Şubat tarihinde başlayan 2016 TUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme tercihleri 1 hafta sürecek ve 14 Şubat'ta son bulacak. 

ÖSYM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

''2016-TUS Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 7-14 Şubat 2017 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme ücreti 15.00 TL’dir. Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Banka/ATM’den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün saat 23.59’a  kadar yatıracaklardır.

Ek yerleştirme, 2016- TUS Sonbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ’nda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır.

Adayların bilgisine saygıyla sunulur.''

Genel Bilgiler, Temel İlke ve Kurallar için TIKLAYINIZ.

      TABLOLAR

       Tablo-2 için TIKLAYINIZ.
       Tablo-3 için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.