Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları açıklandı meb.gov.tr 18 Nisan 2016

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda müdür yardımcısı olmak isteyen yüz binlerce öğretmenin 20 Mart 2016 Pazar günü katıldığı MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları 18 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. www.meb.gov.tr adresinden adayların sorgulayabileceği Müdür Yardımcılığı sonuçları erişime açıldı. Müdür Yardımcılığı sınavı sonucunuzu öğrenmek için haber detayımıza bakabilirsiniz.

Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları açıklandı meb.gov.tr  18 Nisan 2016
18 Nisan 2016 Pazartesi 18:10

Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının sınav takvimine göre 18 Nisan 2016 Pazartesi günü adaylara duyurulacak. Müdür Yardımcılığı sınavına katılan adaylar sınav sonuçlarını yayınlandığı andan itibaren www.meb.gov.tr adresinden sorgulayabilecek. Ancak Müdür Yardımcılığı sonuçlarının saat kaçta açıklanacağıyla ilgili MEB tarafından yapılmış resmî bir açıklama yok. MEB tarafından 52 bin öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen sınav sonrası başarılı olan adayların 2016 2017 Eğitim öğretim yılından itibaren MEB'e bağlı okullarda görev alacağı tahmin ediliyor. 

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

MEB'in daha önce yapmış olduğu sınav sonuçlarını genelde 15 ile 17 arasında açıkladığı biliniyor. Bu sebeple Müdür Yardımcılığı sonuçlarının da tahminen 15.00'dan itibaren www.meb.gov.tr adresinden erişilebilir olacağı tahmin ediliyor. Kamu Saati olarak sonuçlar açıklandığı an eşzamanlı olarak bu sayfada yayımlayacağız. Sonuçlar açıklandığında tarafınıza bildirim gönderilmesini isterseniz Kamu Saati Android uygulamasını indirebilirsiniz. Sonuçlar açıklandığı an cep telefonunuza ücretsiz bildirim gönderilecektir. Uygulamayı ücretsiz indirmek için tıklayınız. 

Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavı 20 Mart 2016 Pazar günü 14.00 'da 52 bin adayın katılımıyla gerçekleşmişti. Adaylara Türkçe dil bilgisi, genel kültür, mevzuat, halkla ilişkiler, okul yönetimi gibi 20 farklı alanda toplam 100 soru sorulmuş ve cevaplamaları için 110 dakika verilmişti. 

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

MEB'in daha önce bildirdiğine sınav sonuçlarına itiraz süresi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından başlar. İtirazlar 10 gün süre içerisinde yapılır. İtirazlar MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne yapılır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümitsiz - 8 yıl önce
Isaretledigi sorularda sorun olan varmı bakıyorum bakıyorum sorulara 10 puan daha az geldi sonuca itiraz edeceğim
Avatar
elif - 8 yıl önce
Benimde 59 soktayimmmm en az 70 ne tim vardı
Avatar
ali balkaya - 8 yıl önce
hmmmm
Avatar
Meral uğur - 8 yıl önce
Hadiii arrtıkkkkk
Avatar
FERRUH - 8 yıl önce
52 BİN ADAYIN GİRDİĞİ MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUÇLARININ 1 AY KADAR UZUN BİR SÜREDE AÇIKLANACAK OLMASI MEB' İN BİR EKSİKLİĞİDİR.