AÖF Vize Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı

Binlerce adayın ter dökeceği AÖF vize sınavı için sayılı günler kaldı. 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı.

AÖF Vize Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı
24 Nisan 2017 Pazartesi 19:35

Binlerce adayın ter dökeceği AÖF vize sınavı için sayılı günler kaldı. Sitenin ana sayfasında belgeye dair herhangi bir haber gözükmemesinden ötürü sınava girecek adaylar merak içinde sınav belgelerini sorgulamaya başladı. Yetkililer belgeleri “öğrenci otomasyon” sayfası içinde alabileceklerini açıkladı.

29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı. Adaylar AÖF vize sınav giriş yerlerini “öğrenci otomasyon” sayfasından edinebilecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavları  29 Nisan Cumartesi sabahı 09:30'da başlayacak, sonraki gün de öğleden sonraya kadar sürecek. 

Öğrencilere bir de uyarıda bulunan Anadolu Üniversitesi, İstanbul'da gerçekleştirilecek maraton dolayısıyla kapalı olan yolların bilgisini verdi;

"30 Nisan 2017 tarihinde İstanbul Yarı Maratonu gerçekleştirilecektir. Söz konusu organizasyonun gerçekleştirileceği tarihte yarış parkurunun yapılacağı güzergâh 06:00-13:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağından dolayı sınav binasına erken gitmeniz yararınıza olacaktır. "

Açıköğretim Fakültesi sınavlarında öğrencilere ilk defa açık uçlu sorular sorulacak. Sınav bu yıl 4 farklı programda yer alan dersler için sorulacaktır. Bu dersler Sosyoloji, Felsefe, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih programlarıdır. Bu programların da sadece birer dersi için bir soru sorulacaktır.

Öte yandan AÖF Vize sınavları Atatürk Üniversitesi AÖF ile aynı günde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV YERİ SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SORUMLU OLACAĞINIZ ÜNİTELER İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.