SGK'ya borcu olanlar dikkat - Son Ödeme tarihi değişti

SGK'ya borcu olanlara müjdeli haber geldi. 2 Ocak 2017 tarihinde sona eren prim ve tüm alacakların tahsilat süresinin uzatıldığı açıklandı. Peki SGK borçlarının son günü ne zaman? İşte detaylar.

SGK'ya borcu olanlar dikkat - Son Ödeme tarihi değişti
06 Ocak 2017 Cuma 14:10

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) borcu olanlara müjdeli haber geldi. 2 Ocak 2017 tarihinde sona eren prim ödemelerinin son günü uzaltıldı. SGK konu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki SGK prim ödemelerinin son günü ne zaman olacak? İşte detaylar.

SGK tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sosyal Güvenlik Kurumu ile prim tahsilat anlaşması olan bankaların, Kurum tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşanmış ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluşmuştur. 

Buna istinaden prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 2 Ocak 2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 9 Ocak 2017 tarihi gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır. 


Etiketler; #sgk #borç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.