Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen'den Ankara Emniyet Müdürlüğüne anlamlı ziyaret

Memur-Sen Ankara İl Başkanlığı ve Eğitim Bir-Sen Ankara Şubeleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Ziyarette polislere karanfil dağıtan yöneticiler Türk Polisinin daima yanında olduklarını gösterdi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen'den Ankara Emniyet Müdürlüğüne anlamlı ziyaret
15 Aralık 2016 Perşembe 11:45

Memur-Sen Ankara İl Başkanlığı ve Eğitim-Bir-Sen Ankara Şubeleri olarak Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ne başsağlığı ve destek ziyaretinde bulundu. Ankara Memur-Sen Başkanı Mustafa Kır ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ziyaret ile Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen'in,  daima Türk Polisinin yanında olduklarını gösterdi.

Ankara Memur-Sen Başkanı Mustafa Kır ve Eğitim Bir-Sen 3 nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy'un bulunduğu heyet, Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında görevli polislere karanfil dağıtan yöneticiler, terör saldırılarını kınayarak, başsağlığı ve destek ziyaretinde bulundu. 








Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.