Eğitim Bir Sen: O yüce şahsiyeti tanımalı ve sevmeliyiz

Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesi ve Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında “En Sevgiliye Adanmış Ezgiler” programı düzenledi. Şube Başkanı Eyyüp Değer, programda konuşma yaptı.

Eğitim Bir Sen: O yüce şahsiyeti tanımalı ve sevmeliyiz
04 Mayıs 2017 Perşembe 12:12

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesi ve Büyükşehir Belediyesi, “En Sevgiliye Adanmış Ezgiler” programı düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’ndaki programa Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Memur-Sen Mardin İl Temsilcisi Mustafa Aydın, Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube yöneticileri, ilçe yönetimleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Şube Başkanı Eyyüp Değer yaptı. Değer, “Peygamber Efendimizin anmakla yetinmeyip, O’nun sünnetini hayatımızın her anında tatbik etmeliyiz. O yüce şahsiyeti tanımalı ve sevmeli, O’nun insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı hayatımıza yansıtmalı, ahlaki çizgisini davranışlarımızın mihveri ve rehberi yapmalıyız” diye konuştu. 

Programda sahneye çıkan Ömer Karaoğlu, katılımcıları, başta Kuşlar parçası olmak üzere, Özlenen Sevgiliye, Şehit Tahtında gibi ezgilerle coşturdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.