Eğitim-Bir-Sen Adana'da Demokrasi Şöleni Başlıyor

Eğitim Bir Sen Adana Şubesinde demokrasi şöleni başlıyor. Akıllarda tek soru var; Başkan Sezer yeniden aday olacak mı? Heyecan dorukta! 6.olağan kongre süreci başladı.

Eğitim-Bir-Sen Adana'da Demokrasi Şöleni Başlıyor
03 Eylül 2018 Pazartesi 20:20

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nde 6.Olağan Kongre süreci büyük bir coşkuyla başladı.

Olağan genel kurul süreciyle ilgili kararın alınmasıyla başlayan seçim heyecanı 09-13 Eylül’de işyeri temsilcisi seçimiyle devam edecek. İlçe temsilciliği ve delege seçim işlemleri ise 6 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

Bugün itibariyle duyurulmaya başlanan sandık bölgeleri, bölgeye dâhil işyerleri ve delege sayıları 09 Eylül’e kadar Eğitim-Bir-Sen Adana Şube binasında ve http:/adana1.ebs.org.tr adresinde duyurulacak. Aynı tarihlerde seçmen listeleri de sendika binasında askıya çıkarılacak ve seçim takvimi tüm üyelere sms yoluyla duyurulacak.

Eğitim-Bir-Sen üyeleri seçim süreci ile ilgili tüm haber ve bilgileri http:/adana1.ebs.org.tr adresinden takip edebilecek.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer kongrelerde birlik ve beraberlik mesajı verdi. "Üyelerimizin özgür iradeleriyle karar verecekleri bu sürecin, sendikamızın tarihi ve sorumluluğuna yakışır şekilde gerçekleşeceğine inanıyor, seçim sonuçlarının şimdiden ülkemiz, sendikamız ve üyelerimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyen Başkan Sezer, Eğitim-Bir-Sen’in her kademesinde aday olacak isimlere de başarılar diledi.

HERKES MERAK EDİYOR; MEHMET SEZER ADAY OLACAK MI?

6.Olağan Kongre için şimdiden birçok isim adaylık için nabız yoklarken 2 dönemdir başarılı bir şekilde Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanlığını yürüten ve bu sürede hayal bile edilemeyen bir çok önemli başarılara imza atan, Adana merkezde ve tüm ilçelerde yetkili sendika olarak imkansız denileni başaran ve yetkili sendika bayrağını gökyüzüne diken Mehmet Sezer’in seçimlerde aday olup olmayacağı ise eğitim camiasının tüm paydaşları tarafından merakla bekleniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.