Limon ile fazlalıklara elveda!

Limonun bilmediğiniz o kadar çok faydası var ki... Mental ve fiziksel olarak limon ile rahatlamaya hazır olun!

Limon ile fazlalıklara elveda!
04 Şubat 2016 Perşembe 19:19

 Sağlıklı olmak, ilaç takviyesi almadan da mümkün! Doğanın size sunduğu mucizelerin farkına vararak yapacağınız her hareketle, daha sağlıklı bir bedene sahip olacaksınız. Kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak olan limon da bu mucizelerden bir tanesi! Düzenli olarak ılık suya sıktığınız bir limonu her sabah tüketmeniz vücut dengenizin korunmasını sağlayacaktır.

Gün boyu zinde olmak için kafeine boğulmak yerine limondan destek alabilirsiniz. İçeceğiniz limonlu su vücudunuzda detoks etkisi yaratarak, toksinlerden rahatça kurtulmanızı sağlar. Aynı zamanda sindirim sistemini desteklediği ve mideyi rahatlattığı için de kilo vermenize yardımcı olur. Karaciğerinizin düzegün çalışmasını sağladığı için çok daha sağlıklı ve zinde olmanızı sağlar.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Akşam su içerken birkaç damla limon sıkarsanız rahatladığınızı hissedceksiniz