Bahar Diyeti ile isteyen fit kalıyor isteyen zayıflıyor

Bahar Diyeti ile isteyen fit kalıyor isteyen zayıflıyor

Bahar Diyeti ile isteyen fit kalıyor isteyen zayıflıyor
Admin
Admin
10 Mart 2020 Salı 13:00

Bahar Diyeti ile isteyen fit kalıyor isteyen zayıflıyor

Cemreler düştü, havalar iyice gülümsemeye başladı, bahar aylarına çok az kaldı. Bütün bir kış boyunca eve tıkılıp hareketsiz bir yaşamda vücudunuz yağ depolarını çoğaltmış olabilir. Taptaze bahar meyve ve sebzelerinin çoğunlukla olduğu bir bahar diyeti ile yaza hazırlanmaya adım attık.

Bahar Diyeti ile isteyen fit kalıyor isteyen zayıflıyor ile ilgili görsel sonucu

Zayıflatan bahar diyeti Adım Adım

Sabah Yatağınızdan kalkar kalkmaz büyükce bardak limonlu su için ve 1 saat içinde kahvaltınızı etmiş olun . 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 1 yumurta, bolca limon sıkılmış maydanoz, dereotu, nane, tere, roka gibi taze sebzeler, 1-2 dilim  tam bugday veya tahıllı ekmek ve yanında 1 fincan yeşil çay içerek güne güzel bir başlangıç yapın

Öğle ve akşam yemeklerinden birinde mevsime uygun bir sebzenin zeytinyağlı yemeğini yepın  veya yağsız tavuk, hindi veya balık gibi protein ve ya sebze ağırlıklı beslenin . Haftada 1-2 gün yağı olmayan  kırmızı et olmak üzere diğer et ve protein ürünü haftanın her günün de karışık tüketmek en doğru seçeneklerden . Pişirme teknikleri yağda kızartma kesinlikle yapmayın haşlama, buğulama, fırın veya ızgara şeklinde hazırlayın yemeklerinizi. Ana yemeğin yanında olmazsa olmazı bolca mevsimindeki çiğ sebzelerden yapılmış limonlu ve sirkeli salata tüketimi . 1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran ve 1-2 dilim tahıllı ekmek ile hem  çok doyurucu doyurucu hem de zayıflatıcı öğünler tüketmenizi sağlayacak .

Bahar Diyeti İLKBAHAR SEBZELERİ ile ilgili görsel sonucu

Ana öğünler arasındaki süreyi çok uzatmak açlık krilerini fazla yaşatır oluşturabileceğinden öğünleri yaklaşık 2,5 saatte bir düzenleyip küçücük ara öğünler olarak açlığın önüne geçin ve metabolizmanızı canlandırır . Ara öğünlerde mevsime uygun taze meyvelerden birer porsiyon tüketilebilir.  yanında süt veya ayranla Baharda tazelenmenize ve zayıflamanıza büyük olacak ananas, çilek, yaban mersini, muz gibi meyveler özellikle tercih edilebilir. Yanında çiğ ve tuzsuz kuru yemişlerden günlük 1 avuç eklenerek sağlıklı yağların kilo vermeye etkisinden yararlanılır. Ara öğünlerle beraber 1 fincan yeşil çay, beyaz çay veya mate çayı içmekte metebolizmayı ateşliyor.

DİP NOT

Mutlaka sporla destekleyin  uzun tempolu yürüyüşler yapılarak hareket etmeyi çoğaltarak  destekleyin. Günlük 45-60 dakikalık tempolu yürüyüşler bahar sonunda fit olma vücut sıkılaştığı  ve hafifleme yolunda size büyük bir yardımcı olacaktır.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.