10 ayda 60 kilo verdi!

Opera sanatçısı Hakan Aysev geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 10 ay içinde 60 kilo verdi.

10 ayda 60 kilo verdi!
04 Şubat 2016 Perşembe 23:24

 Son dönemde oldukça yaygın olarak yapılan mide küçültme ameliyatları ile bireyler aşırı kilolarından kurtulabiliyor. Ameliyat sonrasında süredürülen egzersiz ve diyet programına uyulduğu takdirde de vücutta herhangi bir deformasyon olmadan bireyler sağlığına kavuşabiliyor. Belli standartlara dayanılarak yapılan bu ameliyatlardaki birinci koşul, aşırı kilonun artık sağlığı tehdit edecek bir raddeye gelmiş olmasıdır.

Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev de aşırı kilolarından rahatsız olmaya başladığı için mide ameliyatı olanlardan. 150 kiloyu gören sanatçı geçirdiği operasyon sonrasında 10 ay içerisinde 60 kilo vererek, 90 kiloya düştü. Bu kararı vermesinde kızının mutluluklarına şahit olmak istemesinin ve artık sağlığından endişe duymaya başlamasının etkisi olduğunu söyledi. Verdiği kilodan daha fazlasını vermeyeceğini, bu miktarın sağlığı için yeterli olduğunu da ekledi.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.