TC Resmi Gazete - 14 Nisan 2017 Cuma

14 Nisan 2017 tarihli ve 30038 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. SGK Personel Yönetmeliğinde değişiklik yapılması, Yurtdışı Vatandaşlara Burs Verilmesi, Türkiye Barolar Birliği'ne ilişkin 2 yönetmelik, Anayasa Mahkemesi (AYM) Kararı ve dahası bugünkü TC Resmi Gazete'de yayımlandı. Günlük Gazete'de neler var, hangi karar ve yönetmelikler yürürlüğe girdi? Detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz...

TC Resmi Gazete - 14 Nisan 2017 Cuma
14 Nisan 2017 Cuma 08:15

14 Nisan 2017 tarihli ve 30038 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. 7 Şubat 1921 tarihinden itibaren Ceride-i Resmiye adıyla çıkmaya başlayan ve 17 Aralık 1927 tarihindeki 763. sayıdan itibaren de Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete adıyla yayımlanmaya devam eden TC Resmi Gazete'nin 30038 sayılı yayını bugün çıktı.

Hükümet, meclis, cumhurbaşkanı ve başbakan tarafından çıkan kararname, yasa, yönetmelik, genelge gibi kararların yayımlandığı Günlük Gazete, Başbakanlığa bağlı Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanır ve Bilgi İşlem Başkanlığı'nın teknik desteği ile Resmi Gazete Bilgi Sistemi'nce yayımlanır.

Bugünkü Resmi Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? Günlük Gazete'de neler var? 

Elektrik Üretim Tesisleri Kabul Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Yurtdışı Vatandaşlara Burs Verilmesine İlişkin Yönetmelik, Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Türkiye Barolar Birliği Uzlaşma Sağlama Yönetmeliği, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve Anayasa Mahkemesi Kararı bugünkü, 14 Nisan 2017 Cuma tarihli T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.


14 Nisan 2017 tarihli ve 30038 sayılı Resmi Gazete 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Elektrik Üretim Tesisleri Kabul Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Yurtdışı Vatandaşlara Burs Verilmesine İlişkin Yönetmelik
—  Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Türkiye Barolar Birliği Uzlaşma Sağlama Yönetmeliği
—  Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
 
YARGI BÖLÜMÜ
 
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI

—  Anayasa Mahkemesinin 23/3/2017 Tarihli ve 2014/187 Başvuru Numaralı Kararı
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri


14 Nisan 2017 tarihli ve 30038 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.