THY 2016 Kabin Memuru alım ilanı ve başvuru şartları

Türk Hava yolları (THY) kabin memuru alımı yapacağını açıkladı. THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay 2016 yılında yeni yatırımlar yapacaklarını bu yatırımlarla birlikte eleman alımı ihtiyacının doğacağını belirtti. 2016 yılında 1000'in üzerinde kabin memuru alımı yapacaklarını belirten Çay, THY personel alımı başvuru şartlarını da belirtti.

THY 2016 Kabin Memuru alım ilanı ve başvuru şartları
05 Şubat 2016 Cuma 01:43

 Türk Hava Yolları (THY) şirketi geçtiğimiz 12 yıl boyunca göstermiş olduğu başarı ile 65 adet olan uçak sayısını 300'lü rakamlara taşıdı. Uçak sayısındaki artış sebebiyle de milli havayolu şirketi, çalışan sayısını da arttırdı. Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay'ın yaptığı açıklamaya göre şu anda THY bünyesinde çalışan personel sayısının 20 bini bulduğunu ve bunun 9 bininin kabin memuru olduğu kaydedildi.

Çay, yaptığı açıklamaya devam ederken de 2016 yılında THY bünyesine 40 uçağın daha dahil edileceğini söyledi ve alınan uçaklarla birlikte yaklaşık 1000 kişilik personel alımı yapılacağını ekledi.

THY'de çalışmak isteyen kişilerin sadece internet üzerinden başvuru yapabileceği, diğer yollarla yapılan hiçbir başvurunun değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi. Başvuru yapacak bayanların minimum 160 cm, erkeklerin ise minimum 170 cm olması gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen kabin memurlarının 4 bin lira maaş ile işe başlayacakları yapılan açıklamalar arasında yer almaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.