PTT 2500 sözleşmeli personel alımı - Başvuru şartları...

PTT sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurması ile hangi başvuru şartlarının arandığı merak konusu oldu. 2500 kişinin alınacağı ilanda başvuru şartlarına, başvuru için gereken belgelere ve başvurunun nasıl yapılacağına dair önemli detaylar verildi. İşte bilgiler...

PTT 2500 sözleşmeli personel alımı - Başvuru şartları...
16 Ağustos 2017 Çarşamba 17:16

PTT sözleşmeli personel alımı yapacağını verdiği ilan ile duyurdu. 2500 kişinin alınacağı ilanda başvuru şartlarına, başvuru için gereken belgelere ve başvurunun nasıl yapılacağına dair önemli detaylar verildi. İşte sözleşmeli personel alımına dair önemli bilgiler...

1671 adet Gişe ve Büro Görevlisi ile 829 adet Dağıtıcı alımı yapılacak. Bunlara dair özel şartlarda bulunuyor. Başvuru yapılabilmesi için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak gerekiyor.   Başvurular, 15-21 Ağustos 2017 tarihleri arasında Şirketimizin www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapılacak olup adaylar en fazla 25 (yirmi beş) tercih yapabilecek.

Başvuru için gereken genel şartlar:

- 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28’inci maddesi kapsamında yer alanlar hariç olmak üzere Türk vatandaşı olmak.

- On sekiz yaşını tamamlamış ve otuz beş yaşından gün almamış olmak. (NOT: 15/08/1983 tarihinden sonra doğanlar müracaat edebilecektir.)

- Kamu haklarından yasaklı bulunmamak.

- 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı altı ay veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya erteletmiş olmak.

- Başka kuruluşlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak.

- Atanacağı pozisyon için ekli listede belirtilen öğrenim şartını haiz olmak (Son başvuru tarihi olan 21/08/2017 tarihinde veya önceki bir tarihte mezun olmak).

- Yapılacak “sözlü sınavda” başarılı olmak gerekiyor

Sözleşmeli personel alımı ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.