Lise mezunu personel alımı 2016

Lise mezunları artık günümüzde iş bulma sıkıntısı ile karşı karşıyalar. Ancak hala umutlar tükenmiş değil, lise mezunu personel ihtiyacı olan bir çok kurum bulunmakta ve personel alımı yapmaktadır…

Lise mezunu personel alımı 2016
31 Ocak 2016 Pazar 23:55

Günümüzde pek çok kurum personellerini üniversite mezunlarından seçmekteler. Bu yüzden lise mezunu kişiler iş bulma sıkıntısı çekmekteler. Ancak halen lise mezunu personellere ihtiyacı olan bol miktarda kurumlar bulunmakta ve lise mezunu eleman alımı yapmaktadırlar. 
Lise mezunu personel ihtiyacı olan kurumların verdikleri maaşlar ise bir hayli tatmin edici seviyededir. Lise mezunu personeller genellikle satış, pazarlama, güvenlik, bakım, onarım, kasa, sekreterya, depo, tezgahtarlık ve daha birçok alanda görevlendirilebilmektedir. 
Lise mezunu personel alımı yapan kurum ve kuruluşlara alt kısımdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.