Kocaeli Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Kocaeli Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Kocaeli Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
05 Mart 2018 Pazartesi 17:23

Kocaeli Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu.

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) aracılığı ile yayımlanan ilana göre, Kocaeli Üniversitesi 32 adet akademik personel alımı yapılacak.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen başvuruda bulunabilecek. Posta ile yapılan başvurular ise geçersiz sayılacak.

Profesör, Doçent ve Yrd. Doçent ünvanlarında olmak üzere, üniversitenin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere toplamda 32 öğretim elemanı alınacak.

İstenilen Bilgiler

Adaylar http://perdb.kocaeli.edu.tr/Formlar/Form_1b.pdf adresinde bulunan öğretim üyeleri başvuru formundan 2 adet doldurarak, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus
cüzdan fotokopisi ve özgeçmişi ile birlikte,
1) Profesör kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 6 takım sunacaklar.
2) Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takım sunacaklar.
3) Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doktora diploması özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takım olarak sunacaklar.
4) Doçent kadroları devamlı statüdedir.
5) Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyecekler.
6) Başvurulan alan ve unvana ilişkin kriterlerin adaylar tarafından http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinden temin edilerek puanlama tablosunun doldurulması ve birer örneklerinin dosyalara eklenmesi gerekmektedir.

Yurtdışından alınan diploma veya ünvanların Üniversitelerarası Kurul’ca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.