İŞKUR Üzerinden: Öğretmenevi Müdürlüğüne KPSS Şartsız 21 Kamu Personel Alımı Yapılacak

22 Şubat 2019 tarihinde İŞKUR tarafından yayınlanan ilan ile en az ilkokul mezunları arasından KPSS şartsız 21 kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. 

İŞKUR Üzerinden: Öğretmenevi Müdürlüğüne KPSS Şartsız 21 Kamu Personel Alımı Yapılacak
22 Şubat 2019 Cuma 12:32

Başvuracaklar için ilan numarası verilmiş olup 26 Şubat 2019 bitimine kadar başvuru yapılabilecek.

MEB Aksaray Öğretmenevi ve ASO müdürlüğü 19 kişi Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alımı yapılmaktadır. Öğretmenevi personel alımına her eğitim düzeyinde başvuru yapılabilecektir. 

Adayların MEB onaylı Hijyen Eğitimi Belgesi ve Kat Hizmetleri Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi kurs bitirme belgesini  başvuru tarihleri süresi içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Kamu personeli alımı için başvuruların 26 Şubat 2019 Tarihine kadar İŞKUR ilanları resmi internet sitesi üzerinden 00004847203 ilan numarası ile başvuruların yapılması gerekmektedir. 

Başvuru yapan adayların Evrak teslim tarihi 27 ile 28 Şubat 2019 tarihleri arası mesai bitimine kadar Aksaray Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Evrak kayıt bölümüne teslim edilecektir.

Öğretmenevi ve ASO müdürlüğü 1 kişi Aşçı alımı yapılmaktadır. Başvuru yapacak adayların en az Ortaöğretim (Lise ve Dengi) okul mezunu olması gerekmektedir. 

Aşçı için başvuracak kişilerin en az 4 yıllık iş deneyimi (toplu yemek yapan is yerlerinde) veya ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. Başvurular son başvuru tarihine kadar İŞKUR iş ilanları 00004847264 ilan no ile yapılacaktır.

Öğretmenevi müdürlüğü 1 kişi Ortaöğretim (Lise ve Dengi) okul mezunu Garson (Servis Elemanı) alımı yapılmaktadır. Garson (servis elemanı) için başvuracak kişilerin en az 4 yıllık iş deneyimi veya ortaöğretim ilgili bölüm mezunu olmak gerekmektedir. 

Adayların İŞKUR üzerinden 26 Şubat 2019 Tarihine kadar 00004847274 ilan numarası ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.