DSİ 175 mühendis alacak

Devlet Personel Başkalığı (DPB) tarafından yapılan duyuruda Devlet Su İşlerine 175 memur alımı yapılacağı ilan edildi. 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 70 puan şartı aranıyor.

DSİ 175 mühendis alacak
11 Ekim 2016 Salı 17:43

Devlet Su İşleri 3 elektrik, elektrik elektronik, 28 harita, jeodazi, fotogrametri, geomatik, 8 jeoloji, hidrojeoloji, 4 çevre, 3 maden, 9 makina, 19 ziraat, biyosistem, 2 meteoroloji, 2 kimya, 1 matelurji, malzeme, malzeme bilimi ve mühendisliği, 1 su ürünleri, 95 inşaat mühendisliği olmak üzere toplam 175 mühendis alacak.

Başvuracak adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 13-23 Ekim 2016 tarihleri arasında alınacak. Başvurular 13 Ekim 2016 tarihi saat 15.00'de başlayacak.

Elektrik Mühendisliği veya Elektrik - Elektronik Mühendisliği için 3, Harita Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği veya Geomatik Mühendisliği için 28 kadro, Jeoloji Mühendisliği veya Hidrojeoloji Mühendisliği için 8 kadro, Çevre mühendisliği için 4 kadro, Maden Mühendisliği için 3 kadro, Makina Mühendisliği için 9 kadro, Ziraat Mühendisliği veya Biyosistem Mühendisliği  için 19 kadro, Meteoroloji Mühendisliği için 2 kadro, Kimya Mühendisliği için 2 kadro, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği veya Metalürji Mühendisliği veya Malzeme Mühendisliği veya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği için 1 kadro, Su Ürünleri Mühendisliği için 1 kadro, İnşaat Mühendisliği için 95 kadro olmak üzere toplamda 175 memur alınacak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,  2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puana sahip olmak ve Yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak gerekiyor.

Başvurular, elektronik ortamda DSİ’nin aşağıdaki internet adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvuru formunu imzalı olarak Genel Müdürlüğe göndereceklerinden bir çıktı alınması zorunludur. Tercihte bir sınırlama olmayıp, her aday kendi branşındaki il sayısı kadar tercih yapabilecektir.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.