Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Bozok Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak
21 Temmuz 2016 Perşembe 22:33

Bozok Üniversitesi bünyesinde tespit ettiği açık pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayınlamaya başladı. Doçent, Yardımcı Doçent ve Öğretim Görevlisi gibi pozisyonlar için akademisyen alımı yapan Bozok Üniversitesi resmi internet sitesinde yer alan ilanlar bölümü ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığında yayınlanan resmi bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere üç tane sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

Bozok Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere üç sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak ve aranan nitelikler nelerdir?

Bozok Üniversitesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan bildiriye göre alınacak olan personeller Hemşire ve Sağlık Teknikeri pozisyonunda istihdam edecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar gece ve gündüz vardiyalı olarak çalışacaklarını bilmeleri gerekmekte olup bu koşula mutlaka ayak uydurmaları gerekiyor. Hemşire personelinde çalışmak isteyen adayların hemşire lisans bölümünden mezun olmaları gerekmekte ya da sağlık meslek liselerinde ki hemşire bölümlerini bitirmiş olup diyaliz hemşireliği sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir. Sağlık Teknikeri bölümü için ise adayların Patoloji önlisans bölümünü bitirmiş olmaları gerekiyor. 

Başvuru yapmak isteyen adayların Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.