Biga Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Çanakkale Biga Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Biga Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Biga Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
15 Nisan 2021 Perşembe 11:39

Gürsu Belediyesi Personel Alımı

Çanakkale; Balkan Yarımadası’nın Doğu Trakya topraklarına bir kıstakla bağlanmış Gelibolu Yarımadası ile, Anadolu’nun batı uzantısı olan Biga Yarımadası üzerinde toprakları bulunan bir ilimizdir.

Çanakkale Belediyesi Personel Alımı

Çanakkale Belediyesi, kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak yerel ve ortak hizmet gereksinimlerini katılımcı, toplumcu, çevreye duyarlı ve insan odaklı bir şekilde yerine getirme misyonu taşımaktadır. Bu misyon doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Çanakkale Belediyesi, halkına olan sorumluluğunu en iyi şekilde ve en kısa sürede gerçekleştirmek adına personel alımı yapmayı hedeflemektedir.

Çanakkale Belediyesi İşçi Alımı

Çanakkale Belediyesi, kadrosuna alacağı memurlara genel olarak KPSS şartı getirirken, işçi statüsünde çalıştıracağı personellerini ise genellikle sözleşmeli işçi olarak kadrosuna dâhil etmektedir.

Çanakkale Belediyesi İş İlanları

Kültür, turizm ve kent yönetimleri alanında gelişmiş bir il olarak dikkat çeken Çanakkale, her gün tarihine sahip çıkan binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Çanakkale Belediyesi, hem vatandaşlarının taleplerine daha kısa sürede cevap verebilmek için hem de ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlamak için zaman zaman personel alımı yapmaktadır.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci

Biga Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çanakkale Belediyesi personeli olmak isteyenlerin belediyenin insan kaynakları birimine başvurularını iletmeleri ya da Çanakkale İşkur şubesine giderek iş başvuru formu doldurmaları gerekmektedir.

Yapılan bütün başvurular Çanakkale Belediyesi insan kaynakları birimi tarafından değerlendirilecek olup, aranan kriterlere uygun olan adaylar mülakata tabi tutulmaktadır. Mülakatları da başarı ile tamamlayan adaylar, belediye bünyesinde kendisine uygun pozisyonlarda işe başlamaktadır.

Biga Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Biga Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Biga Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Biga Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Biga Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Biga Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Biga Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Biga Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

BİGA HİZMET MERKEZİ

BİGA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 19 Şubat 2018
Yayınlanma Tarihi : 09 Şubat 2018

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn iinde İl Mdrlklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daimi ve geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. Mracaat tarihleri akışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir.

ÖNEMLİ NOT:

  • İlanda istenen belgelerde ve deneyim sresine sahip olmada son gn ilanın son başvuru tarihi olarak belirlenecektir. İlanın son başvuru tarihinden sonra edinilen belgeler ve deneyim sreleri geerli sayılmayacaktır.
  • İstenilen belgelerin 1 MART 2018 saat 17:30 a kadar Biga Belediyesine elden veya posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir. Belgeleri ibraz etmeyen ya da eksik ibraz eden başvuru sahipleri kuraya katılmaya hak kazanamayacaklardır.
  • Postada yaşanabilecek gecikmelerden adayların kendileri sorumlu olup ilgili tarihten sonra ibraz edilen belgeler dikkate alınmayacaktır. ŞARTLAR :
  • 1- İş deneyim sresi kadar sosyal gvenlik kurumundan kayıtlı prim gnne sahip olduğunu belgelemek.
  • 2- Bu işi yaptığını gsterir iş yerinden alacağı 1 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) 1

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Lisans

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Belediye Meclis Binası 05.03.2018 15:00 - 16:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : İSTİKLAL MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ NO: 11
17200 BİGA
ÇANAKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No 0286 315 00 00
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 5
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


BİGA HİZMET MERKEZİ

BİGA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
 

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn iinde İl Mdrlklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daimi ve geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. Mracaat tarihleri akışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir.

ÖNEMLİ NOT:

  • İlanda istenen belgelerde ve deneyim sresine sahip olmada son gn ilanın son başvuru tarihi olarak belirlenecektir. İlanın son başvuru tarihinden sonra edinilen belgeler ve deneyim sreleri geerli sayılmayacaktır.
  • İstenilen belgelerin 1 MART 2018 saat 17:30 a kadar Biga Belediyesine elden veya posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir. Belgeleri ibraz etmeyen ya da eksik ibraz eden başvuru sahipleri kuraya katılmaya hak kazanamayacaklardır.
  • Postada yaşanabilecek gecikmelerden adayların kendileri sorumlu olup ilgili tarihten sonra ibraz edilen belgeler dikkate alınmayacaktır. ŞARTLAR :
  • 1- İş deneyim sresi kadar sosyal gvenlik kurumundan kayıtlı prim gnne sahip olduğunu belgelemek.
  • 2- Bu işi yaptığını gsterir iş yerinden alacağı 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Filit İşçisi (Haşere İlaçlama) 2

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Lisans

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Belediye Meclis Salonu 05.03.2018 15:00 - 16:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : SAKARYA MAHALLESİ KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİ
NO:10

17200 BİGA
ÇANAKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No 0286 315 00 00
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 4
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


BİGA HİZMET MERKEZİ

BİGA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 19 Şubat 2018
Yayınlanma Tarihi : 09 Şubat 2018

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn iinde İl Mdrlklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daimi ve geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. Mracaat tarihleri akışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir.

ÖNEMLİ NOT:

  • İlanda istenen belgelerde ve deneyim sresine sahip olmada son gn ilanın son başvuru tarihi olarak belirlenecektir. İlanın son başvuru tarihinden sonra edinilen belgeler ve deneyim sreleri geerli sayılmayacaktır.
  • İstenilen belgelerin 1 MART 2018 saat 17:30 a kadar Biga Belediyesine elden veya posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir. Belgeleri ibraz etmeyen ya da eksik ibraz eden başvuru sahipleri kuraya katılmaya hak kazanamayacaklardır.
  • Postada yaşanabilecek gecikmelerden adayların kendileri sorumlu olup ilgili tarihten sonra ibraz edilen belgeler dikkate alınmayacaktır. ŞARTLAR :
  • 1- İş deneyim sresi kadar sosyal gvenlik kurumundan kayıtlı prim gnne sahip olduğunu belgelemek.
  • 2- Bu işi yaptığını gsterir iş yerinden alacağı 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Su Arıza İşçisi 2

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi İlköğretim

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Belediye Meclis Salonu 05.03.2018 15:00 - 16:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : sakarya mh. kıbrıs şehitleri cd. no:10
17200 BİGA
ÇANAKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No 0286 315 00 00
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 4
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.